Acasa Comunicate de presa Becuri Led pentru un viitor sustenabil si economic

Becuri Led pentru un viitor sustenabil si economic

0
0

Cumpara si tu becuri LED

becuri led

Becurile cu economie de energie de tip becuri led sunt cele mai utilizate in ultimii ani. In plus, optiunea economica de a emite lumina rece si neplacuta ochilor va fi acum interzisa in Europa.

In perioada urmatoare, acestea vor fi inlocuite de becuri cu LED-uri care utilizeaza o tehnologie noua si eficienta, care are multe avantaje din multe perspective in comparatie cu tehnologia veche.

Diferenta dintre becurile cu LED-uri si becurile clasice

Becurile cu investitii eficiente pe termen lung cu LED-uri au o durata de viata de pana la 60.000 de ore, in timp ce becurile obisnuite au doar 10.000 de ore. Acest lucru inseamna economii pe termen lung, pentru simplul motiv ca veti cumpara mai putine becuri ;

Intretinere – Deoarece aceste becuri LED au o durata de viata mai lunga decat in ​​mod normal, daca utilizati prima optiune, vor face intretinerea si inlocuirea mai putin frecvente;

Lumina de la becurile fluorescente este rece si alba, ceea ce este destul de deranjant pentru ochiul uman. In schimb, lumina furnizata de aceste becuri are o varietate de nuante de culoare, astfel incat sunt foarte usor de adaptat la orice situatie si pot fi utilizate in toate conditiile si mediile care necesita iluminare artificiala;

Este mai costisitor un astfel de sistem de iluminat?

Daca doriti sa treceti de la zero, adica sa schimbati toate sistemele de iluminat din casa si sa le inlocuiti cu becuri LED, trebuie sa va dati seama ca acestea sunt mult mai scumpe decat alte sisteme de iluminat.

Dar aceasta „gaura” din buzunar este doar inceputul.In acest proces, veti vedea ca economia va fi simtita si in timp. Preturile variaza. La Led Concept, puteti gasi becuri incepand de la 4 lei! ! Convinge-te si acceseaza site-ul aici: https://www.led-concept.ro/becuri-led.

De unde pot cumpara becuri LED?

Asa cum am spus, Led Concept va ofera cel mai bun astfel de sistem de iluminare de pe piata din Romania! Intrati imediat pe site si faceti o comanda pentru a va convinge sau sunati la numarul de telefon afisat nline sau trimiteti un e-mail la: office@led-concept.ro pentru a afla mai multe de la profesionistii din domeniu!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …