Acasa Comunicate de presa Afaceri Avantajele implementarii unui sistem ERP

Avantajele implementarii unui sistem ERP

Modalitatea de lucru s-a schimbat in ultimii ani in cadrul organizatiilor. Managerii sunt, in permanenta, in cautarea unor programe care sa le permita nu doar eficientizarea activitatii angajatilor, ci si corelarea tuturor departamentelor intr-un sistem unitar. Solutiile ERP au inceput sa castige tot mai mult teren datorita avantajelor pe care le ofera.

Punctele forte ale unui astfel de software

In primul rand, acest sistem ajuta la integrarea tuturor informatiilor, comunicarea intre departamente realizandu-se mult mai simplu si mult mai rapid. O mare parte din activitatea desfasurata de angajati este automatizata si astfel timpul necesar pentru indeplinirea anumitor taskuri se reduce considerabil.

Intr-o companie cu un numar mare de angajati, conducerea are nevoie ca anumite informatii sa ramana confidentiale si astfel sa poate fi accesate doar de anumiti utilizatori. Cu ajutorul unui sistem ERP, accesul la date este controlat. Fiecare utilizator are alocat un cont cu anumite specificatii care sa corespunda necesitatilor sale de lucru.

Mai mult decat atat, sistemul ERP este destul de usor de utilizat, are o interfata intuitiva ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Cu toate acestea, angajatii vor avea parte de instruire din partea unor specialisti prin simularea unor situatii reale.

Cei de la AttoSoft.ro vin in ajutorul clientilor cu cele mai bune solutii software. In plus, acestia au posibilitatea de a particulariza fiecare aplicatie in asa fel incat sa satisfaca pe deplin nevoile fiecarui business, indiferent de domeniu de activitate sau de marime.

Solutii ERP | Sistem ERP | AttoSoft.ro

solutii-ERP

Cu peste 20 de ani experienta pe piata, portofoliul de clienti cuprinde nume din industrii diverse, precum agricultura, comert, productie sau panificatie.

Clientii interesati de implementarea acestui sistem, pot solicita o prezentare gratuita pentru a-si face o idee clara asupra functionalitatii, dar si asupra beneficiilor pe care le poate aduce.

O echipa de specialisti se va deplasa la sediul companiei pentru o simulare interactiva si va raspunde tuturor intrebarilor. Fixarea datei si a orei prezentarii se va stabili de comun acord. De asemenea, este important sa se cunoasca si numarul exact al participantilor astfel incat prezentarea sa fie adaptata.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…