Acasa Comunicate de presa Autocolante personalizate – vezi ofertele online de la Merele Print

Autocolante personalizate – vezi ofertele online de la Merele Print

0
0

Alege autocolante personalizate

autocolante personalizate

Daca te-ai hotarat sa alegi niste autocolante personalizate si mai ai ceva curiozitate in asteptarea unui raspuns, citeste acest articol pentru a vedea ce autocolante functioneaza cel mai bine pe suprafata pe care ai nevoie de ele.

Aceste autocolante personalizate de la Marele Print sunt usor de utilizat, usor de asamblat si disponibile in orice forma sau dimensiune doriti! Se pot lipi de suprafete neuniforme, finisate sau plane. Asadar, suprafetele de care se pot lipi pot fi atat pe pereti, cat si pe usi, ferestre, oglinzi, panouri, bai, laptopuri, dulapuri, masini etc. Pe scurt, se pot lipi oriunde doriti.

Cum se realizeaza

Seturile de autocolante personalizate din cadrul echipei Big Print indeplinesc standardele europene de calitate si vor raspunde cerintelor pietei pentru a oferi cea mai buna calitate la cel mai mic pret posibil in caz de urgenta. Partea de imprimare este hartie, dar poate imprima si material pvc sau banner.

Procesul de imprimare se face digital la 1240 dpi pe material autoadeziv conceput pentru imprimare cu laser, iar tonerul este pe o folie transparenta tratata special pentru a rezista la temperaturi specifice de imprimare.

Aceste autocolante personalizate sunt tiparite in format A4 sau A3. Poate fi imprimat pe dimensiuni mai mari decat A3, precum A2, iar articolul este realizat conform nevoilor dumneavoastra. Imprimarile se realizeaza in culori de inalta rezolutie cu rezultate remarcabile in ceea ce priveste durata si rezistenta, iar calitatea imprimarii este fotografica, oferind un raport calitate-pret foarte bun.

Profita de avantaje

  1. Aceste autocolante personalizate sunt atragatoare din punct de vedere vizual

Suntem in 2022 si, din punct de vedere vizual, este un an al dominatiei mondiale. Fie ca vorbim de ecrane, televizoare, smartphone-uri sau laptopuri, toate arata impecabil. Asadar, aplicarea autocolantelor colorate pe produsele tale este cu siguranta atragatoare din punct de vedere vizual. Asigurati-va ca aveti autocolante personalizate ca acestea, care sunt atractive din punct de vedere vizual si care se potrivesc cu valoarea pe care o cauta clientii dvs.

  1. Veti avea control 100% asupra designului

Autocolante personalizate – vezi ofertele online de la Merele PrintCu autocolante personalizate, puteti controla ceea ce doriti sa imprimati sau sa proiectati. Nu trebuie sa fie o singura culoare, pot fi folosite diferite culori, modele si diferite optiuni.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …