Acasa Comunicate de presa Sanatate Asculta medicul daca iti recomanda sa mergi la un cabinet oftalmologic!

Asculta medicul daca iti recomanda sa mergi la un cabinet oftalmologic!

0
0

Daca medicul ti-a recomandat sa mergi la un cabinet oftalmologic, inseamna ca exista anumite suspiciuni cu privire la sistemul tau oftalmologic. Avand in vedere ca oftalmologia este o ramura medicala conexa, pacientii care vin au diferite probleme.

Tu cand ai mers ultima data la un cabinet oftalmologic?

cabinet oftalmologic

Chiar daca mersul la un cabinet oftalmologic este esential, multi dintre romani aleg sa nu o faca periodic din diferite motive. Totusi, cu cat un pacient sta mai mult, cu atat exista riscul de a se agrava. Neglijenta si lipsa culturii medicale ascociata cu diferite frici pot avea repercursiuni grave.

Simptomele pot fi generate de diferite accidente si chiar daca nu par atat de grave, pacientii trebuie sa se prezinte la un cabinet oftalmologic pentru un control specializat. In realitate, majoritatea aleg sa ignore problema pana cand devine deranjanta si mai periculoasa.

Ochiul este considerat cel mai important organ dintre cele care asigura cele 5 simturi dezvoltate inca din timpul nasterii. Sanatatea este pe primul loc, de aceea trebuie si noi sa acordam o atentie desavarsita functionarii optime a organismului.

Beneficiaza de cele mai bune servicii oftalmologice!

Daca esti in cautarea unui cabinet oftalmologic in Bucuresti, apeleaza la serviciile oferite de Grupul Medical Romgermed unde vei beneficia de cele mai bune conditii si de tehnologii moderne.

Pe langa clasicele controale pe care oricine trebuie sa le faca in mod normal, mersul la medicul oftalmolog te va ajuta sa tratezi si alte afectiuni, precum strabismul, glaucomul sau cataracta.

Ce controale se pot efectua la Grupul Medical Romgermed?

Asa cum am mentionat anterior, vizita la medicul oftalmolog cuprinde controalele simple, dar si teste menite sa imbunatateasca sanatatea ochiului. Printre acestea regasim si examinari a ochiului sau examinarea tensiunii oculare, precum si operatii mai complexe. Printre aceseta, cele mai cunsocute sunt:

  • Operatia de Chalazion:
  • Operatia ce presupune extirparea tumorilor benigne din jurul ochilor;
  • Operatie de Xantelasma;
  • Sondal ale cailor lacrimare.

Tu cand ai fost ultima data la medic?

Asa cum am mentionat anterior, pacientii omit sa mearga la medic pentru a observa provenienta simptomelor si, bineinteles, tratarea acestora. In acest sens, daca resimti simptome, precum slabirea vederii, senzatii de corp straini in ochi sau lacrimarea prea accentuata sau brusca a ochilor pot ascunde adevarate probleme.

Totusi, acestea pot indica de la simple cauze asociate cu oboseala sau lipsa unor vitamine pana la boli mai severe ascociate cu sistemul oftalmologic.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Revolutioneaza Iluminatul cu Panouri LED de la LED Concept

Intr-o lume in continua schimbare, iluminatul de calitate devine o necesitate pentru confo…