Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate Aplice LED – marea migrare de la tehnologia obisnuita la LED

Aplice LED – marea migrare de la tehnologia obisnuita la LED

0
0

De ce trebuie sa alegem aplice LED

aplice led

Investiti acum in aplice LED pentru a rezolva problemele de iluminare pe termen lung! Evident, costa mai mult, dar datorita consumului redus de energie si a duratei de viata de peste 50.000 de ore, investitia va fi amortizata in timp. In acelasi timp, protejati natura!

LED (Light Emitting Diode) este o sursa de lumina care genereaza lumina prin miscarea electronilor din materialele semiconductoare. Spre deosebire de becurile cu incandescenta, care devin fierbinti si ineficiente (doar 10% din energie este transformata in lumina, iar 90% din caldura se pierde prin caldura), aplice cu LED sunt mai eficiente (95% din energie este transformata in lumina).

Avantajele utilizarii aplice LED

  1. Aplica LED multifunctionala focalizeaza lumina pe o anumita zona care trebuie evidentiata. Acest lucru poate ajuta designerii sa creeze o bucatarie sau un birou sa arate plin de diverse efecte si lumini de diferite forme.
  2. Corpul de iluminat cu LED cu luminozitate ridicata este fabricat din material din aluminiu si placa fotoconductiva, care are o luminozitate ridicata.
  3. Dupa cum stim cu totii, in comparatie cu lampile cu incandescenta, LED-urile cu continut scazut de calorii nu se incalzesc si emit mai putina caldura, astfel incat consumul de energie este mai mic. Acest lucru poate fi vazut daca aplice LED sunt inlocuite cu lumini LED mai mici intr-o camera sau birou.
  4. Durata lunga de viata In teorie, potentialul acestor LED-uri poate ajunge la 100. 000 de ore. Daca timpul zilnic de utilizare este de 7-8 ore, aceste echipamente de iluminat pot functiona timp de 27 de ani.

Costul este considerabil redus!

Dupa cum puteti vedea cu usurinta, costul este o tema obisnuita atunci cand companiile iau in considerare modernizarea cu aplie LED.

Dupa cum sa mentionat anterior, preturile scad. Din 2010, costul acestor sisteme cu LED cu LED-uri a scazut de la peste 75 USD pentru unele sisteme cu LED-uri externe la mai putin de 20 USD pentru unele interne pentru. In aceeasi perioada in care costul a scazut cu mai mult de 70%, eficienta tehnologie LED a crescut cu mai mult de 50%.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …