Acasa Comunicate de presa Alege pompe de căldură pentru încălzirea eficientă a casei tale!

Alege pompe de căldură pentru încălzirea eficientă a casei tale!

Foarte multe alternative noi la clasicele sisteme de încălzire s-au dovedit a fi extrem de utile. Vorbim aici despre pompele de căldură, peleți, încălzirea prin pardoseală și așa mai departe. Acestea sunt modalități de încălzire foarte eficiente, care în timp duc la o economie cu până la 70% față de metodele clasice. Alege pompe de căldură pentru o funcționare mai eficientă a casei tale!

Aceste pompe duc la realizarea unei economii cu până la 75% față de sistemele clasice de încălzire. Pompele de căldură promovează utilizarea în mod inteligent a energiei din sol sau din apele subterane, pentru a avea un confort mai mare și o calitate a vieții. Totodată, prin această modalitate ai grijă și de mediul înconjurător.

Prin utilizarea pompelor, căldura este extrasă din apa obținută dintr-un foraj sau din lichid termic ce a fost introdus în furtunele colectoare din foraje. Apa sau lichidul intră în schimbătorul de căldură, venit din foraj cu o temperatură de până la 14 grade. Mai apoi, apa intră în contact cu freonul din pompa de căldură, unde se transformă din stare lichidă, în gazoasă. Dacă alegi pompe de caldura, forajele necesare pentru aceste sisteme le poți solicita de la EcoDrill!

EcoDrill îți pune la dispoziție acest serviciu, alături de profesioniști în domeniu!

Dacă soliciți serviciul de pompe de căldură, pe site-ul ecodrillforaje.ro ai la dispoziție toate informațiile despre modul său de funcționare. Sunt detaliați pașii pe care îi urmează apa pentru a genera căldura în casă, cât și componentele acestei pompe.

Costul unor astfel de foraje variază în funcție de mai mulți factori. Acesta poate fi influențat de sistemul de colectare, de zonă, de numărul de foraje, adâncime și diametrul colectoarelor. Prețul final include execuția forajului, furtunele colectoare și introducerea lor în foraje, sudurile electrofuzibile, testele de presiune și introducerea de geosolid.

Lucrările de acest tip se pot executa la orice clădire. EcoDrill având deja la activ pompe de căldură pentru primării, blocuri ANL, spitale, hoteluri și pensiuni. Află mai multe despre acest subiect pe site-ul ecodrillforaje.ro.

Foraje profesionale pentru puțuri de adâncime medie sau mare

Forajele de la EcoDrill se execută atât pentru puțuri, cât și pentru fântâni. În funcție de adâncimea lor, echipa stabilește ce echipamente se vor folosit, astfel încât lichidul să ajungă la gospodărie sau orice altă locație.

Înainte de a fi executate aceste foraje se face un studiu larg amănunțit care are în vedere litologia solului, adâncimea apei, zona în care se produc aceste foraje și așa mai departe. EcoDrill pune la dispoziția tuturor clienților astfel de servicii, pe care ei le pot solicita oricând. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, citeste mai multe despre foraje aici.

Site-ul cuprinde toate detaliile referitoare la orice serviciu prestat. Pompele de căldură și forajele nu sunt singurele servicii la care poți apela, ci te mai poți orienta și către buldoexcavatoare, încălzire prin pardoseală, sisteme de pompare și panouri solare termice. La fiecare dintre acestea poți solicita online oferta de preț.

Contact:

0749.861.105 office@ecodrillforaje.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Insula de Perdele și Jaluzele te așteaptă cu o mulțime de variante de produse 

Atunci când vrei să schimbi ceva în interior pentru a modifica aspectul, cu siguranță te g…