Acasa Toate categoriile Ai in biblioteca volume de literatura scolara si nu mai sunt necesare? Vinde-le unui anticariat!

Ai in biblioteca volume de literatura scolara si nu mai sunt necesare? Vinde-le unui anticariat!

De-a lungul vietii, oamenii pot aduna foarte multe volume in biblioteca personala, mai ales din perioada scolara, motiv pentru care multe dintre acestea ajung sa nu mai fie de interes pentru ei. Drept urmare, in cazul in care nu au in plan sa o lase mostenire rudelor sau isi doresc sa isi elibereze din spatiu, au nevoie de solutii prin care sa poata scapa de ele, fara a fi nevoiti sa le distruga.

In acest caz, serviciile oferite de un anticariat pot fi de mare ajutor. Desi se stie faptul ca anticariatele comercializeaza carti, putini sunt cei care stiu ca o alta ramura a activitatii lor este cea de achizitii de carti, pe care o promoveaza prin intermediul anunturilor de genul „anticariat cumpar carti”.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca volumele vandute prin intermediul anuntului „anticariat cumpar carti”?

Anticariatele care cumpara carti isi promoveaza aceasta ramura de activitate in special in mediul online, deoarece mesajul transmis poate ajunge rapid la un numar mare de persoane. Astfel ca cei care se intalnesc cu astfel de anunturi de cumparari carti in Bucuresti sau in orice alt oras din tara, se pot intreba ce conditii trebuie sa indeplineasca volumele pentru a putea fi vandute.

In realitate, exista un singur criteriu, dar acesta este extrem de important. Este vorba despre starea in care se afla cartile care urmeaza a fi vandute. Acestea trebuie sa fie intr-o stare buna, fara urme grave de deteriorare sau pagini lipsa, astfel incat sa nu impiedice lecturarea.

In ceea ce priveste tipul volumelor vandute, acestea pot fi din orice domeniu de activitate, indiferent de anul sau editura de aparitie. Un anticariat va cumpara toate cartile propuse spre vanzare de proprietar.

Anticariat cumpar carti | cumparari carti in Bucuresti | Anticariat-Carti.com

Anticariat cumpar carti

In plus, anticariatul online Anticariat-Carti.com vine chiar in ajutorul celor care doresc sa isi vanda cartile, oferindu-le posibilitatea de a-si vinde cartile din confortul propriei locuinte, deoarece o echipa de anticari se va deplasa la adresa vanzatorului pentru a incheia tranzactia.

Prin urmare, cei care isi doresc sa scape de carti nu trebuie sa depuna niciun efort pentru a le vinde unui anticariat.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv ca…