Acasa Comunicate de presa Ai citit foarte multe carti in perioada izolarii la domiciliu?

Ai citit foarte multe carti in perioada izolarii la domiciliu?

Perioada pandemiei cu Coronavirus a fost destul de dificila pentru oamenii din intreaga lume, mai ales in perioada starii de urgenta cand exista obligativitatea de a sta in case, cu restrictii mari in privinta parasirii domiciliului, numai pe baza unei declaratii scrise care sa ateste necesitatea deplasarii.

Pentru cititorii impatimiti, perioada pandemiei a fost oarecum benefica, deoarece au avut mai mult timp sa citeasca romanele sau cartile de specialitate din biblioteca personala pe care nu reusisera sa le parcurga de la momentul achizitiei. Specialistii in achizitii de carti recomanda acestora sa isi vanda cartile citite si rasfoite poate si de cate doua ori in perioada in care au stat acasa si sa investeasca in noi volume pentru biblioteca lor personala.

Achizitii de carti in perioada pandemiei – o metoda eficienta de restabilire a echilibrului financiar pierdut

O echipa de cumparatori de carti vechi cu experienta in acest domeniu se deplaseaza la domiciliul clientilor, desigur in conditiile de igiena impuse de reglementarile actuale, cu masca si manusi, pentru a ridica volumele pe care acestia doresc sa le vanda.

Specialistii https://cumparcarti.ro recomanda cititorilor care au “devorat” toata lectura de buna calitate din biblioteca in saptamanile in care au stat inchisi in case sa renunte la cartile vechi in schimbul unei sume de bani cu care isi pot cumpara volume noi sau isi pot modifica bugetul familiei atat de afectat de stoparea activitatii profesionale.

Cumparatori de carti vechi | Achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Totodata, aceasta poate fi o idee foarte buna pentru toti cei care si-au facut exagerat de multe provizii cu alimente in perioada pandemiei cu Coronavirus si al caror buget este oarecum afectat de acest comportament manifestat din teama de necunoscut, din teama ca vor ramane fara alimente.

Vanzarea cartilor din biblioteca reprezinta o idee excelenta pentru toti cei care s-au mobilizat in cele cateva saptamani petrecute in casa sa faca o curatenie exemplara si sa arunce tot ceea ce nu le mai este de folos. Acum, cartile pot fi predate specialistilor cu scopul de a obtine o suma frumoasa de bani in schimbul averii culturale din biblioteca personala.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum poti preveni aparitia paradontozei

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boală parodontală, este o afecțiune inflamatorie a…