Acasa Comunicate de presa Aflați în acest articol de un azil Botoșani – descoperiți  Casa de Odihnă Sf Nicolae

Aflați în acest articol de un azil Botoșani – descoperiți  Casa de Odihnă Sf Nicolae

Odată cu vârsta înaintată bunicii și părinții au nevoie de sprijin, atât fizic, cât și emoțional. Au nevoie de oameni pe care se pot baza în orice moment al zilei, iar în aceste timpuri tot mai puține sunt momentele în care copii sau nepoții vin în vizită. O variantă utilă atât pentru ei, cât și pentru copii lor ar fi cazarea lor în cadrul unui azil. Ei au parte de companie și de sprijin în orice moment al zilei, iar cei care vor să vină în vizită o pot face oricând; totodată copii stau liniștiți că părinții sunt îngrijiți corespunzător.

În cadrul unui azil Botosani, mai precis Casa de Odihna Sf. Nicolae, bătrânii au parte de personal specializat care să se ocupe de ei și de cunoștințe apropiate vârstei pentru a putea petrece momente frumoase.

Activități specifice vârste și condiții care să le asigure o bătrânețe liniștită

Pentru că o bătrânețe liniștită este ceva la care mulți dintre noi aspirăm, Casa de Odihna Sf. Nicolae dispune de multe dotări moderne și de activități care să îi relaxeze pe cei în vârstă. Aceștia se pot relaxa mergând la o ședință de masaj, pot sta în foișor la aer curat, pot citi; azilul are bibliotecă proprie, pot face sport și pot participa la diverse evenimente organizate în cadrul intern.

Aceștia sunt înconjurați de personal specializat, un personal care are pregătire în domeniu și dorește pe cât de mult posibil să ofere un ajutor de nădejde pentru cei în vârstă. Trebuie de menționat faptul că aceștia au parte de supraveghere video non-stop și de pază, pentru a evita orice fel de incident. Au parte de servicii de curățenie zilnică, de mese calde, preparatele fiind gătite în incinta locației.

Copii sau rudele celor cazați în incinta casei de odihnă pot sta liniștiți în ceea ce privește administrarea medicamentelor. Acest criteriu este respectat în totalitate de către angajați; se dorește ca fiecare persoană în vârstă să aibă parte de un tratament administrat la timp, fără întârzieri sau administrarea greșită a medicamentelor.

Casa de Odihna Sf. Nicolae – un loc al liniștii

Casa de Odihna Sf. Nicolae dispune de un spațiu de recreere generos, cu livadă și cu un spațiu generos la dispoziție pentru cei vor să petreacă timp în aer liber. Activitățile sunt unele diverse, aceștia pot participa la seri de socializare, pot croșeta, pot grădinări, dacă aceasta din urmă este un hobby dezvoltat de-a lungul timpului.

Este mult mai benefic pentru copii sau nepoți să apeleze la serviciile unui astfel de azil dacă nu își permit să aibă grijă fizic de părinți sau bunici. Acest lucru este de admirat, dacă este și pus în practică, deoarece denotă grijă și iubire față de aceștia.

În pagina oficială a căminului azilbotosani.ro se găsesc informații mai detaliate despre servicii, cât și o galerie foto care surprinde cadre exterioare cu azilul. Cercetați, comparați și sunați pentru a afla mai multe informații despre Casa der Odihna Sf. Nicolae.

Date de contact:

0752220402

sfantulnicolae2020[@]gmail.com

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Icoane de pictat pe numere de la Pictorul Fericit – sună interesant?

Un hobby sau o pasiune ne pot destinde după zile obositoare de lucru dar pot, de asemenea …