Acasa Comunicate de presa Afla tot ce ai nevoie despre utilizarea unor Spoturi LED

Afla tot ce ai nevoie despre utilizarea unor Spoturi LED

0
0

Detalii complete despre spoturi LED

Spoturi cu LED pot fi folosite in orice camera, deoarece pot produce efecte de iluminare spectaculoase.

spoturi led

Acest tip de sistem are multe avantaje. Pot fi aplicate cu usurinta pe mobilier si tavan sau pereti in orice mediu si pot fi utilizate in interior (baie, dormitor, living) si in aer liber (terasa, gradina, piscina).

Instalati proiectoare LED circulare in bucatarii, coridoare sau bai, birouri si spatii comerciale pentru a creste luminozitatea. Sunt instalate pe tavan sau pe placa de gips, cu aspect elegant, lumina puternica si economica.

Vezi care sunt avantajele tehnologiei

Economisiti sume considerabile – Avand in vedere ca utilizeaza o noua tehnologie bazata pe LED-uri, din punct de vedere financiar, spoturile LED va vor ajuta sa economisiti foarte mult, deoarece consuma foarte putin in comparatie cu lampile cu halogen.

Durata de viata lunga – De asemenea, datorita tehnologiei LED, spoturi LED au o durata de viata mai lunga deoarece sistemul foloseste semiconductori pentru a genera lumina.

Emit lumina imediat – spoturi cu LED-uri nu trebuie deloc incalzite, deci se emite lumina imediat ce curentul trece prin ele. In plus, nu genereaza deloc caldura.

Despre alegere si montaj

In principiu, alegerea unor spoturi cu LED-uri depinde de metoda de instalare (tavan, plafon cu zabrele, tavan din beton), spatiul de instalare dintre tavan si tavanul din beton, iluminatul necesar (numarul de puncte) si compatibilitatea cu regulatorul de tensiune, culoarea peretilor si geometria camerei (forme complexe de pereti si tavan, mai multe piese de mobilier necesita o iluminare mai buna).

Instalarea spoturilor cu LED-uri este foarte simpla si consta in 4 pasi. Masurati diametrul instalarii, faceti o gaura la diametrul de instalare selectat, conectati driverul spotului LED la o sursa de alimentare de 220v si instalati spotul LED in pozitia de lucru cu un dispozitiv de pretensionare.

Te asteptam pe led-concept.ro pentru o gama completa si avantajoasa de spoturi LED.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Revolutioneaza Iluminatul cu Panouri LED de la LED Concept

Intr-o lume in continua schimbare, iluminatul de calitate devine o necesitate pentru confo…