Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate Vinde comorile literare catre un anticariat care se ocupa cu achizitii de carti si castiga bani pentru facultate!

Vinde comorile literare catre un anticariat care se ocupa cu achizitii de carti si castiga bani pentru facultate!

Comentariile sunt închise pentru Vinde comorile literare catre un anticariat care se ocupa cu achizitii de carti si castiga bani pentru facultate!
0

Studiile universitare sunt o etapa importanta in construirea propriului viitor si de aceea tinerii si parintii lor le aloca o importanta maxima. Finantarea acestor studii este o provocare mare pentru multi dintre studenti, dar exista metode ingenioase prin care acestea pot fi sustinute, iar vanzarea de carti din propria biblioteca poate fi una dintre ele.

Cum poate fi transformata biblioteca personala intr-o sursa de venit? Prin vanzarea acestora catre un anticariat care se ocupa cu achizitii carti!

Cum decurge vanzarea catre un anticariat care face achizitii de carti

Vanzarea catre un anticariat care achizitioneaza carti de la persoane fizice sau juridice este usoara si se desfasoara rapid, in beneficiul vanzatorului. Acestia sunt pasii care trebuie urmati:

  • Selectarea cartilor ce urmeaza sa fie vandute – acestea trebuie sa fie intr-o stare buna, sa nu aiba pagini lipsa sau insemnari. Daca operele au insa autograful autorului sau alte detalii care le cresc valoarea, vor fi obtinute sume mai mari pe ele;
  • Contactarea unui anticariat de incredere – anticariatul CumparCarti.ro este o optiune excelenta pentru cei care vor sa vanda cartile pe care le au in biblioteca sau in mansarda casei de la tara. Ce-i recomanda pe specialistii de la acest anticariat ar fi: experienta indelungata in acest domeniu, faptul ca fac ridicari gratuite din toata tara si ca se deplaseaza rapid in locatia indicata de vanzatori. In plus, achizitorii CumparCarti ofera un pret corect pe loc si sunt interesati de toate tipurile de carti (beletristica, dictionare, manuale, etc.);
  • Stabilirea unei intalniri – daca respectivul „anticariat cumpar carti” este interesat de vanzare, se stabileste o intalnire, in care se prezinta cartile si se discuta detaliile tranzactiei;
  • Vanzarea propriu-zisa a cartilor – tranzactia se finalizeaza cu predarea cartilor la anticariat si cu semnarea documentelor. Achizitorul plateste pe loc pretul stabilit, iar vanzatorul se bucura ca a scapat de volumele care nu ii mai erau de folos si ca a facut o tranzactie buna.

Achizitii carti | anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

Achizitii carti

In concluzie, vanzarea cartilor catre un anticariat este o decizie inteleapta care nu doar ca le ofera volumelor respective sansa de a circula din nou, ajungand in mainile celor care si le doresc ci si pentru suplimentarea veniturilor, mai ales pentru cei care au nevoie de resurse financiare in perioada facultatii.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

De ce alegem torturi personalizate pentru ziua noastră

Atunci când vine vorba despre sărbătorirea unei ocazii speciale, cum ar fi ziua noastră de…