Acasa Comunicate de presa Sanatate Rolul unei perne antireflux in combaterea arsurilor la stomac

Rolul unei perne antireflux in combaterea arsurilor la stomac

Comentariile sunt închise pentru Rolul unei perne antireflux in combaterea arsurilor la stomac
0

Refluxul gastroesofagian poate fi foarte deranjant pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune, ce consta in revenirea continutului din stomac in esofag.

Esofagul este ca un tub ce leaga cavitatea bucala de stomac si este prevazut cu un fel de clapa, numita sfincter esofagian inferior, ce se deschide, pentru a permite hranei sa treaca in stomac si apoi se inchide, pentru a impiedica acidul gastric si altor substante sa urce in esofag.

In cazul refluxului gastroesofagian, aceasta supapa nu functioneaza corect si permite continutului stomacal, cu tot cu acid gastric, sa urce in esofag, provocand o senzatie de arsura in piept, numita pirozis.

Perna antireflux imbunatateste somnul persoanelor cu aceasta afectiune

O solutie poate fi perna antireflux, care este special conceputa pentru a reduce simptomele de reflux gastroesofagian, datorita formei sale ergonomice si a unghiului de inclinatie. Partea superioara a pernei este mai inalta, iar partea inferioara mai joasa, astfel ca zona capului ramane mai ridicata fata de restul corpului, intr-un unghi optim, pentru a preveni refluxul gastroesofagian.

Atat inaltimea cat si unghiul pernei sunt concepute pentru a impiedica acidul gastric din stomac sa mai urce in esofag, reducandu-se astfel riscul de arsuri stomacale si de simptome asociate cu aceasta problema.

De unde se poate cumpara o perna pentru reflux gastric?

Problema arsurilor la stomac poate fi mai pronuntata pe timpul noptii, atunci cand oamenii stau in pozitie orizontala mai multe ore. O perna antireflux achizitionata din magazinul Med-Tehnica.ro poate fi astfel de un real ajutor, permitand persoanei in cauza sa se odihneasca mai bine.

O astfel de perna este utila atat in cazul refluxului gastric, cat si in alte situatii in care oamenii sunt sfatuiti sa doarma cu capul ridicat: in apnee, in sinuzita si congestie nazala, dupa anumite operatii, in cazul gravidelor.

Perna antireflux | nebulizatoare | Med-Tehnica.ro

Perna antireflux

Din magazinul Med-Tehnica, pe langa o astfel de perna, se mai pot cumpara numeroase alte produse de uz medical, pentru acasa, cum ar fi nebulizatoare, sau dispozitive, instrumente, uniforme si consumabile pentru institutiile medicale.

In concluzie, perna antireflux este utila pentru persoanele care sufera de reflux gastroesofagian, dar mai poate fi folosita si de catre gravide, de persoanele care sufera de apnee si in multe alte situatii.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…