Acasa Comunicate de presa Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Comentariile sunt închise pentru Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard
0

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv canapele extensibile cu 3 locuri.

Aceste piese de mobilier sunt ideale pentru a adăuga funcționalitate și confort în orice cameră. Iată câteva modele de canapele extensibile cu 3 locuri disponibile pe site-ul acestora:

1. Canapea extensibilă Floria

Canapeaua extensibilă Floria oferă un design atrăgător și este ideală pentru spațiile în care se dorește o combinație între confort și funcționalitate. Dimensiunile exterioare ale canapelei sunt de 250 x 97 cm, iar dimensiunile extensiei sunt de 190 x 130 cm.

Aceasta dispune de o structură solidă din lemn și un scaun dotat cu saltea de burete cu arcuri sinusoidale pentru un confort sporit. De asemenea, tetierele reglabile permit ajustarea poziției pentru o relaxare optimă.

2. Canapea extensibilă Alina

Canapeaua extensibilă Alina este o opțiune elegantă și practică pentru orice locuință. Dimensiunile exterioare ale canapelei sunt de 240 x 105 cm, iar dimensiunile extensiei sunt de 155 x 190 cm.

Aceasta dispune de o structură solidă din lemn și o saltea tip relaxa cu plasă de arcuri bitronconice din oțel. Canapeaua Alina este concepută pentru a oferi un nivel ridicat de confort și durabilitate în timp.

3. Set extensibil Imaj

CasaEduard.ro oferă și seturi de canapele extensibile cu 3 locuri și fotolii, precum setul extensibil Imaj. Acesta include o canapea extensibilă de 3 locuri și 2 fotolii, oferind suficient spațiu pentru întreaga familie sau oaspeți.

Setul extensibil Imaj este o alegere excelentă pentru cei care doresc să completeze amenajarea unei camere de zi sau să creeze un spațiu confortabil într-o cameră de oaspeți.

4. Canapea extensibilă Elena

Canapeaua extensibilă Elena, disponibilă în varianta cu 3 locuri, aduce un design clasic și rafinat în orice încăpere. Dimensiunile exterioare ale canapelei sunt de 180 x 105 cm, iar dimensiunile extensiei sunt de 150 x 190 cm.

Aceasta dispune de o saltea tip relaxa, asigurând un nivel optim de confort pentru momentele de relaxare. Canapeaua extensibilă Elena este potrivită atât pentru locuințele moderne, cât și pentru cele tradiționale.

5. Canapea extensibilă Basil

Canapeaua extensibilă Basil este o opțiune versatilă și confortabilă pentru orice spațiu. Aceasta este disponibilă într-o varianta cu gabarit de 248 x 100 cm și extensie de 160 x 200 cm.

Canapeaua dispune de un design atrăgător și de o structură solidă, garantând o rezistență și durabilitate pe termen lung.

Canapeaua extensibilă Basil este perfectă pentru a oferi un loc suplimentar de odihnă sau pentru a crea un spațiu de relaxare într-o cameră mică.

Canapea extensibilă de 3 locuri | CasaEduard.ro

canapea extensibilă de 3 locuri

CasaEduard.ro oferă o gamă variată de canapele extensibile cu 3 locuri, asigurând calitate, confort și design deosebit.

Indiferent de preferințele tale în materie de stil și finisaje, vei găsi cu siguranță un model care să se potrivească nevoilor și gusturilor tale.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…