Acasa Comunicate de presa Afaceri Vrei sa te reprofilezi? Alege un curs auditor intern!

Vrei sa te reprofilezi? Alege un curs auditor intern!

0
0

Ce trebuie sa stii despre curs auditor intern?

Toate organizatiile din Romania si Uniunea Europeana au sarcina de a consulta compania de consultanta GDPR. In acest domeniu, piata muncii a deschis si cursuri pentru auditori externi si auditori interni. Gasesti curs auditor intern la Training Professionals!

curs auditor intern

O companie care ofera cursuri de formare profesionala (cum ar fi curs de auditor intern) pentru persoanele care doresc sa-si schimbe locul de munca este Training Professionals. Este compus din experti din diverse domenii ale pietei muncii, in special in domeniile IT, contabilitate financiara si resurse umane.

Pe langa aceste cursuri de auditori interni si externi, acestia ofera, de asemenea, consultanta privind reglementarile generale privind protectia datelor sau cursuri GDPR. Daca doriti sa deveniti un expert in protectia datelor si audit intern, apelati la experti in instruire.

Subiecte discutate in cadrul cursurilor de audit intern

Trebuie sa stiti ca toate materialele si documentele furnizate in cadrul curs de auditor intern vor deveni baza noului loc de munca. Acestea fiind spuse, iata cateva dintre principalele subiecte discutate de formatori in cadrul cursului:

  1. Gandire bazata pe situatia de risc;
  2. Efectuati audituri interne adecvate;
  3. Tehnici si practici de baza pentru prelucrarea informatiilor primite;
  4. Concepte de baza legate de managementul unei companii sau organizatii.

Desfasurarea cursului

In primul rand, prima activitate pe care o invatati in cadrul curs de auditor intern va include analiza operationala. Aici, veti invata cum sa revizuiti cu atentie operatiunile si procedurile pentru a confirma ca sunt respectate in mod corespunzator si ca sustin obiectivele organizatiei. Dupa revizuirea procesului si procedurilor, persoana care a finalizat cursul auditorului intern raporteaza constatarile sale si lucreaza indeaproape cu alti auditori pentru a oferi recomandari corecte si relevante pentru a ajuta compania sa isi atinga obiectivele mai usor.

Dupa finalizarea celor 180 de ore, inclusiv partea teoretica si partea practica, va exista un examen final, dupa care veti primi o diploma de manager de calitate de la Certinspect Register S.R.L.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Descopera Siguranta Digitala cu Auditul de Securitate Cibernetica de la CertInspect

Intr-o lume digitala in continua evolutie, securitatea cibernetica devine din ce in ce mai…