Acasa Comunicate de presa Romanul “O viata si inca o zi” iti schimba viziunea asupra dragostei

Romanul “O viata si inca o zi” iti schimba viziunea asupra dragostei

Cititorii care cauta un titlu bun care sa le atraga atentia printre carti de dragoste cu siguranta se vor opri asupra romanului “O viata si inca o zi” scris de Alexandru-Mihai Gulie, lansat la editura Bookzone. Aceasta minunata poveste de dragoste este impartita in doua volume si prezinta povestea pe muchie dintre ratiune si fericire, o iubire profunda, rationala si totodata pasionala, pe care cititorii o vor trai ca pe propria lor iubire.

Volumul 1 “O viata si inca o zi” printre carti de anticariat

Primul volum al romanului prezinta povestea unui baiat cu suflet bun pe nume Abel care simte pe propria-i piele lupta pe care trebuie sa o duca pentru a descoperi sensul vietii si faptul ca prieteniile nu sunt ceea ce par a fi, prietenile si iubirea pot fi inselatoare. In momentul in care Abel se indragosteste de Sarah, incepe si lupta de a mentine flacara iubirii aprinsa intr-o lume haotica.

Volumul 2 “O viata si inca o zi” poate fi gasit in oferta unui anticariat online

In oferta anticariatului online https://www.printrecarti.ro, cititorii pot gasi si volumul al doilea al acestui roman, care prezinta suferinta provocata de dragoste, precum si sentimentele de fericire, regasire de sine si alte astfel de trairi placute pe care le vor experimenta Jude si Savannah intr-o vara in Alabama. Povestea de iubire va ramane in sufletul cititorilor pentru totdeauna. Aceste romane au fost vandute in peste 80000 de exemplare si povestea a fost incadrata in categoria bestseller.

Anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

O viata si inca o zi

Concluziile trase in urma lecturii O viata si inca o zi

Autorul isi indeamna cititorii sa traiasca in iubire si sa nu subestimeze niciodata puterea iertarii, sa invete sa ierte pentru a-si linisti sufletul, sa puna accent pe dragoste care alia orice suferinta. Stilul autorului este placut, liric, imbinandu-se perfect cu scrieri, metafore magice si lectii de viata. Cartea romantica O viata si inca o zi este o lectura placuta din care cititorii au multe de invatat.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Proteza pe implant vs. proteza mobila – avantaje si dezavantaje

Indiferent ca aleg proteza pe implant sau proteza mobila, pacientii care sufera de edentat…