Acasa Toate categoriile Rafturile metalice: unde se pot folosi și de ce merită să le alegi?

Rafturile metalice: unde se pot folosi și de ce merită să le alegi?

Rafturile metalice sunt un tip de mobilier care poate fi folosit în multe locuri. Sunt echipamente necesare pentru depozite, magazine, camere frigorifice, spații de rezervă și hale de producție. Metalul este unul rezistent la sarcini grele, temperaturi extreme și deteriorare. În funcție de nevoile spațiului, se pot alege liber înălțimea și lățimea raftului cât și numărul acestora. Acest mobilier este ușor de asamblat, căci toate elementele pot fi ușor conectate și aranjate în mod corect.

Rafturi pentru depozite

Confortul muncii într-un depozit depinde de amenajarea corectă a acestuia și este nevoie de mult spațiu pentru a găzdui toate produsele. Prețurile atractive ale acestor confecții metalice îți permit să aranjezi un depozit fără a suporta costuri prea mari. Marele avantaj al raftului metalic este posibilitatea de acces din două părți. 

Bucătăriile profesionale

Rafturile metalice, la fel ca celelalte tipuri de mobilier din inox, sunt ușor de curățat și igienizat. De aceea, sunt foarte des utilizate în gastronomie, în magazine și în depozitele cu produse alimentare. Orice murdărie de pe acest tip de mobilier este ușor de îndepărtat.

Aceste rafturi metalice sunt o alternativă excelentă ale celor din lemn, în primul rând pentru că sunt mult mai accesibile la preț, sunt foarte durabile și pot fi încărcate cu un număr mare de articole diferite.

Rafturi pentru arhive și pentru birou

Rafturile metalice sunt folosite frecvent în diverse spații de arhivare pentru a stoca diverse documente în mape, legături sau cutii de carton. Acestea îți permit să organizezi și să separi toate documentele, oferind acces ușor la ele.

Rafturi pentru subsol, atelier, garaj

Rafturile metalice sunt echipamentul perfect pentru subsoluri, ateliere și garaje. Datorită rezistenței lor la umiditate, acestea pot fi amplasate la subsol, unde umiditatea apare destul de des. Stabilitatea suporturilor metalice îți permite să plasezi o varietate mare de echipamente grele pe rafturile lor.

Rafturi pentru grădină și balcon

Rafturile metalice pot fi folosite și în grădini, pe balcoane și terase. Florile așezate pe astfel de rafturi vor arăta interesant. Vița de vie sau iedera vor crește și vor crea un loc frumos în grădină, fără a afecta structura pe care sunt așezate.

După cum se poate vedea, rafturile metalice pot avea numeroase întrebuințări, datorită numeroaselor beneficii și avantaje pe care le oferă.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…