Acasa Comunicate de presa Dr. Felix Hair Implant ofera servicii de inalta calitate in domeniul implantului de par

Dr. Felix Hair Implant ofera servicii de inalta calitate in domeniul implantului de par

Stresul si viata agitata pe care o ducem isi pune vrem, nu vrem amprenta asupra noastra. De cele mai multe ori nu sesizam cand avem o problema. Dar cand aceasta problema se acutizeaza, ar trebui sa luam masurile care se impun.

Una dintre cele mai des intalnite probleme de sanatate este caderea parului, fie ca se intampla dupa o etapa de viata care ne-a marcat, fie ca este ceva ereditar, fie o boala mai grava.

Barbatii, dar si femeile sunt afectati in aceeasi masura de pierderea podoabei capilare, dar reactioneaza diferit. Unii isi mascheaza pierderea parului cu sapca sau batic, altii recurg la peruci sau, in cazuri extreme, isi rad parul. Aceasta nu este insa o solutie pe termen lung.

Problema aceasta insa trebuie luata in serios asa cum numai la Dr. Felix Hair Implant – cu pagina oficiala Drfelixhairimplant.ro – se poate face.

O clinică de renume si peste 5500 de clienti multumiti

Echipa medicala de la clinica este formata din specialisti ultraspecializati in transplant par prin tehnica Q-FUE, specialisti prezenti si in clinici internationale cum ar fi Geneva sau Paris. Grație acest sistem de lucru, tehnica impantului de par a fost adusa si in Romania, la exact aceeasi calitate ca si in afara.

Orice persoana care se confrunta cu caderea parului poate beneficia de un implant de par calitate garantata de la Dr. Felix si, in plus, la un pret accesibil. Este o idee preconceputa ca trebuie sa scoti din buzunar o suma mare de bani. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni si sa programezi pentru o consultatie; iar restul se rezolva cu ajutorul unei tehnici manuale de implant de par, efectuata de medici specializati cu multa experienta in domeniu.

Tehnica folosita de clinica Dr. Felix Hair Implant este minim invaziva

Etapele implantului de par de la sunt in ordine urmatoarele: consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda Quality Fue – una dintre cele mai putin invazive dintre toate tehnicile de implant par existente.

Multi pacienti au ales de-alungul timpului aceasta metoda de implant pentru tehnica desavarsita, dar mai ales pentru rezultatele obtinute, atat la barbati, cat si la femei. De asemenea, se poate face implant si pentru sprancene, in cazul in care acestea sunt rare sau au cazut ca urmare a unei boli si implant pentru barba, barbatilor.

Partea si mai buna pentru pacient este faptul ca recuperarea se realizeaza imediat, fara dureri, cicatrici, zgarieturi, iar rezultatul este si arata 100% natural, in asa fel incat nimeni nu va sti de implant daca nu se doreste acest lucru.

Implantul de par se poate achita si in rate

Pentru pacientii de pe teritoriul Romaniei implantul de par se poate achita si in rate, cu ajutorul unui pachet de solutii financiare creat de clinica, in asa fel incat oricine sa isi permita interventia. Ba mai mult, va avea posibilitatea sa vada cu ochii lui rezultatul spectaculos pana termina de achitat artele. O solutie financiara se obtine in maxim 48 de ore.

Nu ezitati, solutia salvatoare vine de la clinica Dr. Felix Hair Implant! Contact: office@drfelix.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …