Acasa Comunicate de presa Sanatate Cum dorm zodiile si ce saltea li se potriveste cel mai bine

Cum dorm zodiile si ce saltea li se potriveste cel mai bine

Fiecare zodie are un stil de somn diferit, care depinde de personalitatea, temperamentul si preferintele sale. Vom vedea cum dorm zodiile si ce saltea li se potriveste cel mai bine, pentru a avea un somn odihnitor si placut.

Cum dorm zodiile si ce saltea li se potriveste cel mai bine

Berbec

Berbecii sunt persoane energice, impulsive si aventuroase, care nu se dau inapoi de la provocari. Ei dorm adanc si nu se trezesc usor, dar au nevoie de o saltea ferma si rezistenta, care sa le sustina coloana si sa le ofere confort deplin. O saltea din spuma cu memorie sau latex ar fi o alegere buna pentru ei.

Taur

Taurii sunt persoane calme, stabile si senzuale, care apreciaza confortul si placerile vietii. Ei dorm mult si bine, dar au nevoie de o saltea moale si confortabila, care sa le ofere senzatia de mangaiere, cat si de un topper. O saltea din spuma cu memorie sau cu arcuri impachetate individual ar fi perfecta pentru ei.

Gemeni

Gemenii sunt persoane comunicative, curioase si versatile, care se adapteaza usor la situatii noi. Ei dorm putin si agitat, dar au nevoie de o saltea care sa le permita sa se miste liber si sa schimbe pozitia. O alege potrivita pentru Gemeni este salteaua din spuma sau latex.

Rac

Racii sunt persoane sensibile, emotionale si protectoare, care isi iubesc familia si casa. Ei dorm profund si linistit, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere siguranta si caldura cum ar fi cea din spuma cu memorie sau cu puf.

Leu

Leii sunt persoane mandre, generoase si carismatice, care isi doresc sa fie in centrul atentiei. Ei dorm putin si usor, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere senzatia de lux si confort maxim. O saltea din spuma cu memorie sau cu arcuri ar fi alegerea cea mai buna pentru ei.

Fecioara

Fecioarele sunt perfectioniste, analitice si ordonate si isi doresc sa aiba totul sub control. Ele adorm greu si au somnul agitat, motiv pentru care au nevoie de o saltea care sa le ofere senzatia de igiena deplina si confort maxim. O saltea din spuma cu memorie sau latex antibacterian ar putea fi o recomandare pentru ele.

Balanta

Balantele sunt persoane diplomatice, echilibrate si sociabile, care isi doresc sa aiba armonie in viata lor. Dorm bine si au un somn relaxat, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere senzatia de lux, eleganta si rasfat. Pentru Balante recomandam o saltea din spuma cu memorie cu fata din matase.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali si misteriosi, isi doresc sa aiba putere si control. Ei dorm putin si profund, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere senzatia de intimitate si senzualitate. O saltea din spuma cu memorie imbracata in catifea ar fi o alegere buna pentru ei.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane optimiste, entuziaste si aventuroase, care isi doresc sa exploreze lumea. Ei dorm bine, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere libertate de miscare si diversitate. Pentru acestia, ar fi ideala o saltea din spuma cu memorie sau cu apa.

Capricorn

Capricornii sunt persoane ambitioase, responsabile si disciplinate si isi doresc sa aiba succes si recunoastere. Ei dorm putin si adanc, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere durabilitate si stabilitate, cum ar fi cea din spuma cu memorie sau cea ortopedica.

Varsator

Varsatorii sunt persoane originale, inventive si umanitare, care isi doresc sa aiba schimbare si progres. Somnul lor este adanc si plin de vise, dar au nevoie de o saltea inovatoare si ecologica, precum cea din spuma cu memorie sau cu gel.

PestiPestii sunt persoane visatoare, compasive si spirituale, care isi doresc sa aiba cat mai multa magie in viata lor. Ei dorm si viseaza mult, dar au nevoie de o saltea care sa le ofere confort si relaxare. O saltea din spuma cu memorie sau un topper ar fi o alegere buna pentru ei.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Marian Anurag
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

6 cursuri esentiale pentru dezvoltarea copilului tau

Indiferent de interesele si pasiunile copilului tau, exista cateva cursuri fundamentale ca…