Acasa Comunicate de presa Afaceri Costuri reduse și livrări eficiente ale mărfurilor prin optimizarea rutelor cu Optimall Logistic

Costuri reduse și livrări eficiente ale mărfurilor prin optimizarea rutelor cu Optimall Logistic


Indiferent că ești producător sau distribuitor, Optimall by AROBS vine cu soluții de automatizare pentru compania ta.  Optimall Logistic este soluția de optimizare a rutelor ideală pentru mărirea productivității unor industrii precum distribuția de băuturi, produse perisabile și neperisabile, materiale de construcții, produse medicinale și lista poate continua. Această soluție poate fi folosită alături de Optimall SFA, procesele de vânzare devenind mai rapide pentru șoferii livratori, cât și pentru agenții de vânzări.

Dacă ai o companie cu rețea proprie de șoferi livratori, optimizarea rutelor de livrare eficientizează transportul și reduce costurile totale ale distribuției. Optimall Logistic este soluția dedicată pentru optimizarea rutelor prin care traseele pot fi planificate și autovehiculele sunt monitorizate în timp real. În acest fel, numărul de kilometri parcurși este redus și, implicit, se consumă mai puțin combustibil.

Optimizarea rutelor de livrare se realizează cu Optimall Logistic prin două componente. Optimall Logisitic WEB este dedicată dispeceratelor și preia toate datele necesare din sistemul de gestiune. Cu ajutor instrumentului, rutele pot fi planificate rapid selectând cel mai convenabil traseu și vizualizând vehiculele disponibile. Cea de-a doua componentă este Optimall Logistic Mobile prin care șoferii au acces la datele despre comenzile pe care urmează să le livreze.

Utilizând soluția de optimizare a rutelor de la Optimall Logistic, reduci costurile de livrare pentru că alegi traseele potrivite și poți monitoriza vehiculele pentru a evita abaterile. De asemenea, întregul proces de livrare este optimizat – de la încărcarea produselor, până la estimarea timpului de livrare și respectarea normelor de livrare ale clientului.

Optimall by AROBS te ajută să crești calitatea serviciilor oferite de compania ta, automatizând forța de vânzări și optimizând procesele de livrare. Optimall are o experiență de peste 18 ani în soluții de automatizare și management al vânzărilor, fiind ideală pentru simplificarea activităților deoarece reduce semnificativ timpul și resursele necesare.

Cere ofertă personalizată Optimall Logistic https://optimallsfa.ro/optimizare-rute/

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Bucătărie perfectă: cele mai utile și stilate accesorii pentru mobilă

Despre bucătărie se poate spune că reprezintă inima unei locuințe: este locul în care nu p…