Acasa Comunicate de presa Afaceri Cat poate castiga un birou de traduceri in Bucuresti?

Cat poate castiga un birou de traduceri in Bucuresti?

0
0

Acest subiect este valabil pentru toti traducatorii, care vor sa isi deschida un birou de traduceri in orasul Bucuresti. Astfel, vom discuta in acest articol despre cat poate castiga un birou de traduceri in orasul Bucuresti.

Deci, daca v-ati gandit sa va deschideti o agentie de traduceri in orasul Bucuresti si sunteti curiosi cat puteti castiga,… Aflati mai departe care este cifra de afaceri si profitul pe care il poate obtine un birou de traduceri in acest oras in primii ani de activitate.

Cati bani poate castiga un birou de traduceri in capitala Romaniei, Bucuresti?

In prezent ( si aici vorbim de anul 2021 ), cifra de afaceri a birourilor de traduceri a scazut exponential. Luand in considerare faptul ca prezentul nu este neaparat un reper in cursul economic al unei agentii de traduceri,… Trebuie sa luam mai departe, cifrele de afaceri si profiturile din anii trecuti.

Care este profitul si cifra de afaceri a unei agentii de traduceri in Bucuresti in primul an de activitate?

In primul rand, am luat ca reper orasul Bucuresti, deoarece este capitala Romaniei. Aici, circula in proportie de 50% din banii Romaniei. Cifra de afaceri a unui birou de traduceri din orasul Bucuresti poate fi ( in medie ), cu pana 40% mai mult fata de cea din urmatorul oras, ce iese in evidenta ca si sistem economic.

In al doi-lea rand, va trebui ca persoana care isi deschide biroul de traduceri sa urmeze niste elemente economice destul de stricte.

aflati cat poate castiga un birou de traduceri din orasul bucuresti

Nu va trebui sa va asteptati ca o data deschis biroul de traduceri, acesta sa functioneze

Nu exista sub nici o forma sa deschideti agentia de traduceri si sa va asteptati ca aceasta sa functioneze. Cum zic americanii: You got to work for it! Aveti nevoie sa bagati bani in promovare. Aveti nevoie sa va implicati si sa alegeti traducatorii, care renteaza cel mai bine pentru business-ul dumneavoastra. De asemeni, va trebui sa fiti 100% activ, pentru ca biroul de traduceri sa functioneze. Aceste actiuni va insemna ca va trebui sa fiti dedicat, chiar daca sunteti nevoit sa munciti 10 ore pe zi, pentru ca afacerea sa evolueze.

Totul se realizeaza cu cap si acelasi lucru se aplica si in domeniul traducerilor. Conteaza foarte mult unde iti plasezi biroul de traduceri si de unde te vor accesa clientii. Te vei orienta pe partea de online sau vei opta pentru clientii stradali. De asemeni, sa nu uitam de corporatii, care vor putea aduce un volum semnificativ de munca. Toate acestea sunt conditii de care trebuie sa tii cont, atunci cand vei deschide aceasta agentie. Si mai mult de atat, lucrul care este cel mai important este: Sa fii perseverent!

Revenim la profitul si cifra de afaceri a unui birou de traduceri din orasul Bucuresti in primul an de activitate

Anual se deschid in proportie de 450 de birouri de traduceri in orasul Bucuresti. Dintre acestea, doar 200 dintre ele trec de primul an de activitate. Nu putem da un numar tocmai fix. De aceea vom relata media lor. Astfel, cifra de afaceri a unui birou de traduceri din orasul Bucuresti este in primul an de activitate in medie de 30000 de euro pe an. Profitabilitatea unui birou de traduceri din acest an, in acest oras va fi de 6000 de euro.

Vom trece mai departe, la urmatorul de activitate.

Care este profitul si cifra de afaceri a unui birou de traduceri din Bucuresti in al doi-lea an de activitate?

Cifra de afaceri pentru un birou de traduceri din orasul Bucuresti este in al-doi lea an de activitate de 62000 de euro pe an. Profitul va fi in medie de 12400 de euro pe an.

Dupa cum ati vazut, aceasta este media. Ceea ce inseamna ca am adunat profitul si cifra tuturor agentiilor de traduceri care au prins primii doi ani de activitate si le-am impartit la cate au fost. Trebuie sa intelegeti ca au fost agentii de traduceri care au avut profitabilitatea mult mai mica de atat. Deci nu va trebui sa va bazati pe ideea ca banii vor veni. Va fi foarte mult de munca!

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …